appleiphone tokok

Apple bemutató és iPhone 12 Mini hírek

Az éjjel-nappal dolgoznak a gyárak, hogy időben elkészüljenek az új iPhone 12 Mini telefonok.

A gyárak felszólították a dolgozóikat, hogy a túlórázzanak, és ne vegyenek ki szabadságot a közeljövőben. Kevesebb mit két hét van hátra az iPhone 12 Mini megjelenéséig – ha el lehet hinni a jelenlegi szakértői véleményt és becslést -, a vásárlók már izgatottabb, mint valaha. Az Apple beszállítói partnereinek legnagyobb erőfeszítései ellenére valószínűleg kétrészes bevezetést fogunk látni, a drágább Pro modelleket a kiskereskedelmi forgalmazástól novemberig tartják vissza.

A legújabb pletyka a South China Morning Post-tól származik, amely azt állítja, hogy a termelés lázas szintre emelkedett. A Foxconn kínai gyárainak munkatársai a hét minden napján éjjel-nappal dolgoznak. Az Apple garantálta, hogy a készülékek, valamint a velük egy időben megjelenő tartozékok is a legjobb minőségben készülnek el, és a gyors munka nem megy a precizitás rovására. Ez igaz, mind a telefonok, továbbá a legújabb iPhone 12 Mini tokok gyártására is. A legújabb hátlapok elérhetők lesznek szilikonból és ahogy megszokhattuk, ütésálló bőrből is. Érdemes megbízható hazai webáruházból rendelni a termékeket, mint a Phonebox.hu, mivel ők már a készülék megjelenése előtt árulnak kiegészítőket, amire teljeskörű garanciát is vállalnak. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a telefonra mégsem illeszkedik az iPhone tok megfelelően, visszatérítik az árát, még a 14 nap letelte után is.

Források szerint az alkalmazottakat arra késztették, hogy a közeljövőben végezzenek túlórát és ne vegyenek ki szabadságot. A gyárak kétségbeestek, hogy időben elérjék a kívánt mennyiséget az Apple iPhone-eseményére, amely várhatóan október 13-án vagy 14-én lesz. Viszont ezt a hírt még semmilyen Apple-hez közeli forrás sem erősítette meg. Az előzetes kiszivárogtatások alapján az iPhone 12 esemény meghívóit október 6-án fogjak kiküldeni, ebből biztosan kiderül majd, hogy mikorra tervezik a bemutatást.

Általában a pontos kiszivárogtató, Jon Prosser előrejelzése az Apple Watch és az iPad szeptember 8-i bevezetéséről kissé elmaradhatott (egy héttel később indultak el), de továbbra is meg van győződve arról, hogy október 13-án lesz esemény az új iPhone piacra dobására.

Egy bejegyzésben, amelyben néhány új iPhone 12 Mini modell részleteit tárja fel Jon Prosser hangsúlyozza, hogy a következő Apple eseményt október 13-án tartják. Várhatóan az Apple gyakorlatilag újra megrendezi a bemutatót, így senkinek sem kell majd Kaliforniába utazást foglalnia. Ezért lehetne meghívót rövid időn belül kiküldeni.

Arra számítunk, hogy az Apple körülbelül hét nappal előre kiadja a meghívókat – tehát október 6-ig, kedden.

Az izgalomhoz hozzájárul, hogy az alapmodell neve körül is egyre több a pletyka. Ugyanaz a személy, aki felfedte a negyedik generációs iPad Air-t, most közzétette a szilikon tokok matricáiról szóló fotókat, amelyek látszólag megerősítik az őszi új iPhone-modellek nevét – írja a MacRumors. E képek szerint pedig az 5.4in modellt valóban iPhone 12 mini-nek fogják hívni (kisbetűs m-mel), míg a standard 6.1in modellt iPhone 12-nek fogják nevezni.

Ami a drágább 6.1 és 6.7 hüvelykes modelleket illeti, ezeket iPhone 12 Pro-nak és iPhone 12 Pro Max-nek fogják hívni, ami logikus, tekintve, hogy a 11 Pro és a 11 Pro Max után járnak. Ezt az elméletet korábban a jól ismert L0vetodream technológiai szivárogtató támogatta, és ez a további bizonyíték arra késztet bennünket, hogy azt higgyük, hogy az információk helyesek. Az Apple korábban nem használta a Mini márkanevet iPhone-hoz, de más termékekben, például az iPod mini, iPad mini és Mac mini esetében is láthattuk.

(Különös érdekesség, hogy az utótagokkal ellentétben, például az Air, a Pro és a Max, a mini szó szinte mindig nem nagybetűs, talán a termékek apróságának tükrözése érdekében. Érdekes lesz látni, hogy az Apple ragaszkodik-e ehhez a politikához iPhone 12 esetében is.)