applehírek

Az iPhone 12 nem spórol azon, amin a Pixel 5

A Google Pixel 5 jogerős bemutatta, és a pletykák megjósolta, hogy ez egy kicsit kevésbé erős telefon, mint a jelenlegi zászlóshajói, de ára jóval alacsonyabb versenyezni készülékek, mint az iPhone 11 és OnePlus 8. Ez azt jelenti, hogy az iPhone 12 magasabb szintű verziói minden valószínűség szerint az utolsó csúcsminőségű 2020-as csúcstelefon jelentek meg – és ez lehet az a év végi meglepetés, amely felemeli a legjobb telefonranglistánk első helyét .

Az új iPhone széria

Pontosabban: a magasabb szintű iPhone 12 Pro és az iPhone 12 Pro Max lesz az utolsó csúcskategóriás zászlóshajó: arra számítunk, hogy ezek új A14 Bionic lapkakészletet fognak csomagolni (először az iPad Air 4-ben látták ), esetleg többet RAM és 5G csatlakozás (mind a 6 alatti, mind az mmWave). Várakozásunk szerint hasonló hátsó lövöldözős hármasra számíthatunk, amely az iPhone 11 Pro-ban és a Pro Max-ban kifinomultan készült jobb fotók készítésére, sőt, esetleg LiDar mélységszkennert is felvett.

eltételezve, hogy ezek az Apple pletykák igazak, az új iPhone 12 készen áll arra, hogy több funkciót és jobb specifikációt nyújtson számunkra, mint a Google Pixel 5. Ez egy ponttal kevesebbet hagy az év legjobb zászlóshajójára, ami az iPhone 12 Pro és a Pro Max-ot vezeti Samsung Galaxy S20 , Samsung Galaxy Note 20 , OnePlus 8 Pro , és néhány más erőteljes és széles körben elérhető okostelefon.

Google és a flagship telefonok

Ebből a szempontból a Google átengedte a drága felső szintű zászlóshajót. De a Google Pixel telefonpalettája nem mindig próbált versenyezni az év legjobb telefonjaival, a Pixel 5 pedig visszatér a formához, és nagyszerű fényképezőgép-szoftverekre összpontosít, elegendő alapfunkcióval, hogy szilárd értéket képviseljen válasszon a 699 USD / 599 £ / AU 999 USD áron.

Ez természetesen stratégiai választás, amely a Pixel 5-et olyan „megfizethető” zászlóshajókkal állítja szembe, mint a nem Pro iPhone 12-es modellek, valamint a készülő OnePlus 8T (amely megerősítést nyert , hogy egyedül indít OnePlus 8T Pro verzió nélkül).

Több telefon érkezik ebbe az árszintbe, egyensúlyban tartva a jó (és néha remek) specifikációkat, és feladva néhány kevésbé lényeges funkciót, mint például a vezeték nélküli töltés / energia megosztás, vagy egy teljes hátsó kamerakészlet, vagy egy nagyobb felbontású kijelző, vagy képernyő ujjlenyomat-érzékelők, hogy csökkentse az árképet.

Mi kell ahhoz, hogy csúcsmobil legyen 2020-ban

De a legfelső szintű zászlóshajó telefonokon extra funkciók várhatók, és várhatóan ezek legtöbbjét az iPhone 12 Pro és a Pro Max fogja csomagolni. Bár az Apple telefonok nem használt ujjlenyomat szkennerek vagy nagy felbontású kijelzők, pletykák már javasolta a sorstól egy 2020 kiemelt jellemzője: 120Hz frissítési ráta képernyőkön. És természetesen elvárják, hogy csomagolják az 5G-t.

A fényképezőgép szivárgása az, ami valóban az iPhone 12 Pro sorozatot zászlóshajó területre taszítja, az egyik szivárgás 4K videót követel 120 kép / mp sebességgel, egy másik szabadalmi bejelentés azt sugallja , hogy kaphatnak repülési idő (ToF) mélységérzékelőket, amelyek lehetővé teszik a levegőben történő gesztusvezérlést, és még nagyobbak AR képességek a fent említett LiDar szkennerrel. A továbbfejlesztett 64MP-s fő lövöldözős pletykákkal, az új képstabilizáló technológiával és a 7 elemes lencsével kombinálva az iPhone 12 Pro sorozat olyan kamerafrissítéseket keres, amelyek 2020-as zászlóshajóival versenyezhetnek.

Ez lehetővé tenné az iPhone 12 Pro és a Pro Max számára, hogy kedvezőbben versenyezzenek például a Samsung Galaxy S20 vonallal, amely teleobjektívjét 64MP-re fejlesztette, hogy elérje a 30x „Space Zoom” funkciót, valamint a 8K videót 24 kép / mp sebességgel. Hasonlóképpen, a OnePlus 8 Pro egy 30x-os zoomot is kezel, és ultraszéles fényképezőgépét 48MP-re fejlesztette, bár valódi előrelépés az akkumulátorban (most 4,510mAh) és a 120Hz-es frissítési sebességben történt.

Ez az a legfelsőbb sáv, amelyben az iPhone 12 Pro és a Pro Max versenyeznie kell – és nagy valószínűséggel 2020-ban az utolsó telefonok lesznek versenyben a piac legjobb telefonjaival. Még mindig izgatottan várjuk a Google Pixel 5 kipróbálását, de nyilvánvaló, hogy a telefon egy másik fogyasztói demográfia felé tart. Azok számára, akik a legjobbat akarják, tartsanak figyelemmel az Apple felállására.

forrás: Tomsguide