releasesmart

Mit kell tudni az okosóráktól – 2021

Az intelligens órák az új hűvös trendnek tűnnek, amikor a hordható szerszámokról van szó. A legtöbb okos óra ma képes komplex feladatok elvégzésére ugyanazon a szinten, mint az átlagos okostelefon, és néha magasabb szintre. Az intelligens órák részben népszerűvé váltak a hype számára, de a hatékonyabb intelligens órák bevezetése növelte népszerűségét és hasznosságát. Az olyan márkák, mint az Apple, a Samsung és a Sony teljesen új szintre emelték a mézes órákat. Az Apple Watch például nem csak az Apple iPhone készülékek vagy táblagépek kiterjesztéséül szolgál, hanem a szívritmus-megfigyelő és a gyorsulásmérő fitness-asszisztensként is szolgál. Ezek az Apple Watch nem kizárólagos jellemzői. Számos más márka magába foglalja ezeket, és az új funkciókat, ahogyan a technológia fejlődik.

Mielőtt folytatnánk, elmagyarázzuk a kevésbé technikus tudós olvasóknak, hogy milyen intelligens óra, és hogyan működik. Az intelligens óra lényegében egy olyan méretezett számítógép, amely hasonló az okos telefonhoz, de az alapvető összetevők nélkül, amelyek az okostelefont, az okostelefont előállítják. Az intelligens óra alapvető összetevői egy logikai kártyát (CPU, RAM, tárolás), antennákat, alap bemeneti / kimeneti rendszert, LCD-t és a házat mindkét pánttal. Más szóval, ha megnézed az okostelefonodat, és elképzeled, hogy elveszi a nagy akkumulátort, a CDMA / GSM áramkört és az LCD-t, akkor néhány mikro-vezérlővel és áramkörrel marad. Most átrendezzék ezeket az összetevőket egy kisebb táblán, adjunk hozzá egy kis LCD-t, egy kis akkumulátort, egy nagyon könnyű operációs rendszert, és akkor egy intelligens óra.

Ezeknek az intelligens óráknak a legfontosabb funkciói, amellett, hogy megadják az időt (Duh!): Értesítések minden hívásról vagy szöveges üzenetről, és néhány esetben válaszüzenetekről, szórakozásról és termelékenységről, több száz alkalmazásnak köszönhetően, a mindennapi életben való segítségnyújtás . Néhány okos óra például olyan funkciókat tartalmaz, mint a GPS, a pulzusszámmérők és a gyorsulásmérők azok számára, akik gyakorolnak, nyomon követhetik a haladást és a távolságot, vagy futnak.

Az okosórákról

Mielőtt megkérdeznénk, mi a lényeg, fontos megérteni, milyen messzire jutottunk az intelligens órák technológiájával kapcsolatban. Emlékszel az 1970-es évek hypejére? Valószínűleg nem, de menj vissza, amikor az intelligens órák tudományos fantasztikusak voltak. Mielőtt az intelligens karórák okosak voltak, sok apró előrelépés történt, amelyek a mai mart szerszámokhoz vezettek.

A számológép órájának feltalálásával a digitális órában lévő analóg számológépek piacává vált a következő nagy dolog ezen a területen. Bár ezek az órák messze nem voltak okosak, olyan cégek, mint a Casio, kifejlesztették ezeket a szerkentyűket annyira, hogy szép látszó és összetettebbek voltak. Miközben a mikroszámítás kisebb lett és hatékonyabb volt, sok gyártó elkezdte komplex áramköröket integrálni kisebb eszközökön. Példák a digitális órákra a speciális funkciók közé tartozik a GPS óra, az MP3 óra és a kamera nézni.

Azonban a 2000-es év kezdetéig jelent meg az első intelligens óra, amikor az IBM bemutatta a linuxos intelligens órát, ez az óra a hordható számítástechnika apja. A számítástechnika itt kulcsszó. Az intelligens óra lényegében egy olyan számítógép, amelyet viselhet a csukló körül.Azóta, hogy az első mikroszámítógép hordozható eszközbe került, az iparág az 1990-es években gyakorlatilag lehetetlenné vált.

Okos órák ma: melyiket válasszam?

Néhány a legjelentősebb okos órák közül az Apple Watch, a Samsung Gear S2, a Sony Smart Watch és a Motorola Moto 360. Meg fogjuk nézni ezeket a telefonokat, és megadjuk a szemüvegek összehasonlítását, így van egy ötlete milyen fontos funkciókat kell figyelni, és tájékozott döntést hozhat a következő vásárlásról. Ezek a specifikációk:

Ha megnézzük az itt lefedett intelligens órákat, az egyik legfontosabb dolog, amit észreveszünk a feldolgozási teljesítmény és a hűvös érzékelők. Azonban a wow tényező eltűnik gyorsan, amikor rájövünk, hogy az órák akkumulátorának élettartama hasonló a mobiltelefonhoz. Bár a legtöbb okos óra nem annyira aggasztó, mint a hagyományos óra, amikor az akkumulátor élettartamára, biztosan jönnek a hűvös jellemzők érdemes megnézni.

Míg egyes fogyasztók úgy gondolják, hogy egy intelligens óra, csak egy okos telefon, amelyet szorongatnak egy óraházban, sokak számára ez egy játékváltó, sok alkalmazással mindennapi életükben. Gondoljon rá 1,2 GHz-es számítógépre a csuklójánál, amely képes elképzelhetetlen számításokra és folyamatokra.

Következtetés

A mai napi órák egyre sokan forgalmas fogyasztók napi asszisztenseivé válnak. Az egyszerű értesítésekről és emlékeztetőkről, a fitnesz edzőre, az intelligens óra nem csak egy újszerű, de értékes eszköz a mindennapi fogyasztók számára. Az intelligens órák hosszú utat tettek meg, hogy ma válhassanak ma, azonban a technológia gyorsabban fejlődik, mint valaha. Az intelligens telefonok gyors előrehaladása mellett fenn kell tartani a lépéseket is. Mielőtt elkészítené a vásárlást, hajtson végre újra