samsungteszt

Samsung Galaxy A70 értékelés: 1. rész

A Samsung frissítette a Galaxy A sorozatát. A cég fantasztikus terméket szállított a Galaxis A50-ben , de egy kicsit félreértette a Galaxy A30-at . A Samsung ismét a Samsung Galaxy A70-es készülékével találta meg a mojo-t, amely a felső középkategóriás versenyre törekszik, és nagyszerű termékkel rendelkezik, amely a legjobbat tudja tartani.

Általános adatok

Az A sorozat segítségével a Samsung minden fronton küzd a versenytársakkal. Az A70 olyan felhasználók számára készült, akik nagy kijelzőt szeretnének, és kiváló akkumulátor-élettartamot biztosítanak. A Samsung megjegyezte, hogy a frissített A- és M-sorozat felépítése egy évezredes közönségre irányul, és különösen az A70-es modell tökéletesen illeszkedik azoknak, akik sok időt töltenek a szociális média böngészésében, vagy videofelvételek megtekintésében.

Ami a telefont a versengő eszközökön kívül igazán határozza meg, a finomítás mértéke és az általuk kínált zökkenőmentes élmény. A Samsung Pay támogatása is kiemelkedő megkülönböztető tényező, bár a szolgáltatás nem feltétlenül a rendszer eladója, mint a Samsung reméli, hogy ez lesz.

Mi van a dobozban

25 wattos gyors töltő
USB-C USB-C kábelhez
SIM ejektor eszköz
TPU tok
In-ear fülhallgató
A csomagban lévő 25 W-os gyors töltő a csomagot nagyon vonzóvá teszi, mivel a legtöbb versenyző eszköz hajlamos egy alacsony wattos töltőadapterrel szállítani. Egy nagyon alapos, világos eset szerepel a csomagban, bár valószínűleg egy jobb esetre szeretné cserélni. A kisebb, de érdekes kiegészítés az USB-C USB-C kábelre való váltás, amely a legtöbb telefonhoz mellékelt USB A-C kábelektől való eltérés.

Kialakítás

164,3 x 76,7 x 7,9 mm
183 gramm
Vízcsepp szelet
USB-C port
Fejhallgató csatlakozó
Optikai kijelzőn megjelenő ujjlenyomat-szkenner
Húzza meg a Samsung Galaxy A50-et egy kicsit, és végül az A70-tel. A design közel azonos a Galaxy A50 és az A30 modellekkel. Azt kapom, hogy a Samsung megpróbál közös tervezési nyelvet keresni, de a megkülönböztetés és néhány kiváló minőségű anyag biztosan segítene a prémium középkategóriás szegmensben.

A Galaxy A70 egy teljesen műanyag okostelefon ultra-fényes hátsó részével, amely szivárványszerű mintával keveri a dolgokat. Nagyon jónak tűnik, de a hát egy karcolás és elkopás mágnes. Egy hétig tartó használat után már elkezdem látni a mikro-karcolásokat a telefonon. Nem vagyok túl magabiztos abban, hogy a telefon hogyan fogja használni a hónapok használatát. A Samsung TPU védőburkolatot csomagolt a dobozba, de a legjobb esetben utilitarista. Az ultra-fényes hát jól néz ki, de sajnos nagyon könnyen karcolódik

A gombok és a port pozícionálása ugyanolyan szabványos, mint a rendszabályozó és a bekapcsoló gomb mindkét oldalán a jobb oldalon. A Samsung a telefon nagy méretének ellenére kiváló munkát végzett ergonómia mellett. Ha nitpickre lenne szükségem, a sebességszabályozónak egy kicsit több szegregációja lehetne a jobb kihangosító vezérléshez, de ez nem nagy probléma. Az alsó él mentén az USB-C port és a fejhallgató-csatlakozó található.
Bár az A70 hasonló a Galaxy A50-hez , örömmel látjuk, hogy az álla drasztikusabb a nagyobb telefonon. A 6,7 hüvelykes kijelző, a minimális szegélyek, az Infinity-U vízágy és a apró álla között a Galaxy A70 széles és gyönyörű vászonot kínál a multimédiás tartalom megtekintéséhez.
A Galaxy A50-hez hasonlóan az A70-es kijelzőn egy optikai ujjlenyomat-olvasó található. A teljesítmény, őszintén szólva, nem olyan nagy. Egy teljes másodperc, és néha több, hogy az érzékelő felismerje a bemenetet. Sokkal jobb szerencse lesz az arcfelismeréssel, sokkal gyorsabb megoldással, ami nem olyan biztonságos.

Samsung Pay

A második és még hasznosabb frissítés a Samsung Pay támogatása. A Samsung zászlóshajóján kívül az A70 az első eszköz, amely támogatja az MST-t. Indiában a legtöbb értékesítési pont (POS) terminál nem támogatja az NFC-t, ami azt jelenti, hogy az MST szükséges a fizetéshez. Az MST lehetővé teszi a Galaxy A70-nek, hogy emelje a betéti kártya swip-akcióját az NFC-t nem tartalmazó fizetési terminálokon.

Full HD Kijelző

A Full HD + felbontás talán egy kicsit alacsony a képernyőn. A 6,7 hüvelyk körüli szakaszon az ikonok, szöveg és bizonyos elemek egy bizonyos lágysága van. Ugyanakkor kétségem merül fel, hogy a legtöbb felhasználó gondoskodik-e vagy akár észrevenné, ha a telefont egy magasabb felbontású panel mellett helyezi el. Rámutatnunk kell, hogy a kijelző gyakran a telefon egyik legszebb összetevője, így a Samsung valószínűleg néhány dollárt takarít meg a Full HD + használatával szemben, nem pedig a Quad HD + -hoz.

A kijelző beállításához robusztus beállítások állnak rendelkezésre. Megváltoztathatja a telítettségi szintet és a fehéregyensúlyt, valamint az RGB-spektrum egyedi értékeit is. Igen, a telefon elég fényes lesz ahhoz, hogy könnyen megtekinthető legyen a szabadban.

Teljesítmény

  • Octa-core Snapdragon 675
  • 6 GB RAM
  • Adreno 612 GPU
  • 128 GB tárhely
  • microSD bővítőhely

A Galaxy A70 csatlakozik a Snapdragon 675 tápellátását biztosító telefonok növekvő soraihoz. A chipset nagy egyensúlyt biztosít a teljesítmény és az akkumulátor élettartama között, és pontosan ez az, amit az A70 tesztelés során láttunk.

A Snapdragon 675 egy octa-core processzor, hat Cortex A55 hatékonysági maggal. Két Cortex A76 mag biztosítja az összes szükséges energiát. Ez a processzor megtalálható a Redmi Note 7 Pro- ban és a Vivo V15 Pro-ban is . Míg a processzor kiemelkedik a CPU-intenzív feladatokban, az Adreno 612 GPU nem minden erőteljes. Néha a Snapdragon 710 platformon az Adreno 616 szerelmesei mögött küzd. Például a játék teljesítménye csak egy kicsit simább az utóbbi platformon.

A telefon 128 GB-os tárolóval rendelkezik, ebből körülbelül 108 GB-os elérhető az első rendszerindításkor. A tárolás a dedikált microSD-kártya nyíláson keresztül bővíthető. A telefonon kettős nano-SIM-kártyahely is van, amelyek mindkét telefonon támogatja a VoLTE-t. Kipróbáltam a telefont az Airtel hálózatán Delhi-ben, és a telefon elég jó munkát végzett a hálózaton. A Galaxis A50-hez képest az A70-nek egy kicsit jobbnak tűnt, és a hívásminőség mindkét végén egyértelmű.

Folytatás itt