samsungteszt

Samsung Galaxy A70 értékelés: 2. rész

A többi Samsung-eszközhöz hasonlóan a telefon nem szállít teljes körű márkás alkalmazásokat, és lehetővé teszi, hogy kiválassza, melyiket telepítse a kezdeti beállítás során. A Netflix, az Amazon és a Daily Hunt formában korlátozott duzzadást jelent. A legtöbb, de nem mindegyik eltávolítható.

Kamera

  • 32MP hátsó érzékelő, f /1.7 rekesz
  • 8MP 120 fokos, széles látószögű kamera
  • 5MP mélységérzékelő
  • 32MP Samsung GD1 elülső kamera

A prémium középkategóriás okostelefonra történő frissítéskor a képalkotó képességek a leginkább kézzelfogható és látható javítások. A hardver eldobása azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy csodálatos eredményeket kap.

Mint ahogyan azt a Samsung Galaxy A50-es áttekintésünkben is megemlítettük , valamint az A70-es előnézeti képeinken , a fényképezőgép túlzottan megterheli a felvételeket, hogy azok fényesebbé váljanak. A tisztességes megvilágításnál nincs sok észrevehető részletvesztés, de könnyen felfedezheti a túlfúvott fénypontokat. Egy olyan országban, mint India, ahol a kemény napfény az év jobb részének valósága, ez eléggé problematikus lehet a szabadban történő felvételnél.
A beltéri világításra való áttérés a képminőség azonnal romlik. Van egy bizonyos lágyság a képhez, és a fehéregyensúly egy kicsit túl meleg. Továbbá az agresszív zajcsökkentés azt jelenti, hogy az alacsony szintű részletek, mint a bőr kontúrok vagy textúrák teljesen elveszettek.

A fenti mintát élő fókusz üzemmódban készítettük. Meglehetősen jó munkát végez a téma körvonalának azonosításában, de biztosan nem volt tökéletes. Megfigyelheted a nyers körvonalat a kóbor haj körül.
Ha te vagy az a személy, aki folyamatosan közzéteszi a saját médiáit és képeit, az első kamera talán a sikátorban van. Attól függően, hogy melyik beállítást választotta a kamera alkalmazáson belül, a kimenet 32MP-s képtől egy 8MP-es felvételig változik . A fényképezőgép alapértelmezés szerint pixel-binning képeket állít fel, amit a fentiekben közzétettünk.

A Galaxy A70 nem rendelkezik két elülső irányú kamerával. Az egyetlen elülső oldalra néző kamera széles látószögű objektívvel rendelkezik, és ha át szeretné kapcsolni a közelebbi fókusztávolságra, a fényképezőgép app egyszerűen termeszt. Akkor vessen egy pillantást a teljes felbontású Samsung Galaxy A70 kamera mintákat ide kattintva .

A videofelvétel a Samsung Galaxy A70-nél 4K felbontásnál 30 kép / mp-nél nagyobb, de nincs stabilizálás. A rögzített videó dinamikus tartománya elég gyenge, és a sötétebb helyzetekben sok részletet veszít. A fényképezőgép sok időt vesz igénybe, hogy felcserélje a fókuszzárat változó jelenetekkel. A fényképezőgép 480fps-os lassú mozgóképet készít 720p felbontással, ami nagyszerű, ha kreatív felvételeket szeretne készíteni, bár megfelelő minőségű fényre van szüksége a minőségi eredmények eléréséhez.

Ár érték arány

A Samsung Galaxy A70 a Samsung saját Flipkart online áruházában, valamint az ország egész területén található rendszeres üzletekben érhető el. A telefon jól küzd a versenytársakkal szemben, mint a Vivo V15 Pro , a Nokia 8.1 , és még a Poco F1 .

A Galaxy A70 egy nagyszerű csomag, amely a használhatóságra összpontosít. Persze, a Vivo V15 Pro-nál sokkal ragyogóbb a design, de a pop-out kamera potenciális töréspont. Vivo Android felvétele nem mindenki csésze teát. A OneUI viszont jelentősen megtisztult, és nagyon kellemes felhasználói élményt nyújt az asztalhoz.

Aztán ott van a Nokia 8.1, amely az Android-t ígéri, de hiányzik a hatalmas akkumulátor, a gyors 25 W-os töltés és a nagy, gyönyörű Super AMOLED kijelző.

Pit a Poco F1 ellen, a dolgok sokkal érdekesebbek. A Poco egy nagyon különböző közönség felé irányul – olyan közönség, amely jobban érdekli az összes előadást. A Galaxy A70, legalábbis papíron, nem tud lépést tartani a Snapdragon 845-es versenytársával, de a félretett adatoknak van egy olyan telefonja, amely többé-kevésbé illeszkedik és játszhat minden játékot, futtathat minden alkalmazást majdnem ugyanúgy.

Samsung Galaxy A70: Az ítélet

Samsung Galaxy A70 az egyik legátfogóbb csomag, amit most vásárolhat. Lehet, hogy nem a legerősebb, és nem rendelkezik abszolút legjobb kamerával, de amit kapsz, az a használhatóság és a bizonyos fokú lengyel csodálatos keveréke, hogy a versenyző eszközök nem rendelkeznek.

A Galaxy A70 kulcsszava a megbízhatóság.

Ez egy olyan eszköz, amely megbízható napi vezető lesz, és a megbízhatóság a kulcsszó. Nem észleltem egyetlen dadogást, és nem lassítottam le a használatomat, és a telefon könnyen játszhatott bármilyen játékkal, amit rájöttem. A nagy, 4500 mAh-es akkumulátor könnyen felhasználható egy nap alatt. A nagy kijelző tökéletesen alkalmas a nehéz multimédiás fogyasztók számára, vagy azoknak, akik napjaik nagy részét szociális médiában töltik.

A kialakítás nagyszerűnek tűnik, és bár valószínűleg egy esetre van szükség a karcolások megakadályozására, a műanyag használata azt jelenti, hogy a telefon az üveghez képest rugalmasabb a cseppekre.

Ez a Samsung Galaxy A70 felülvizsgálatához. Mit gondol a Samsung frissített A sorozatú készülékeiről? Szerinted jó egyensúlyt biztosítanak a teljesítmény és az érték között? Tudassa velünk a megjegyzések részben.