applepletyka

Új AirPods bejelentése várható

Úgy tűnik, voltak késések. Az AirPods Studio például várhatóan már 2020 márciusában elindul, miután egy helyőrző (megosztott ebbena tweetben) megjelent a Target leltárában. Nyilvánvaló, hogy ez nem történt meg.

YouTube műsorvezető és leaker Jon Prosser – aki nagy gólt az ő sikeres előrejelzése az iPhone SE, de elvesztette egy kis hitelességét az ő iPhoneOS jóslat wwdc – azt javasolta, mi lenne “valószínűleg” kap új AirPods májusban, és ez az ablak is jött és ment.

Új Airpods bemutatása

Mikor fogunk új AirPodsot látni? Úgy tűnik, 2021-ig nem lesznek itt. A nagy tekintélyű elemző Ming-Chi Kuo azt mondja, nem lesz új AirPods ebben az évben,és a Nikkei Asian Review is beszámol arról, hogy a következő készlet szabványos AirPods lehet, hogy el kell halasztani 2021-ig eredményeként a globális egészségügyi válság.

De ez a meglévő AirPods modellek frissítéseire vonatkozik. A dolgok eltérőek lehetnek az új verziók úgy vélik, hogy a csővezeték: az AirPods Studio, például, úgy értelmezték, hogy a termelés már májusban, és a sorban a dob a nyár végéig. Az AirPods Lite is jól megjelenhet szeptemberben vagy októberben.

Itt van az AirPods kiadási ütemterve eddig:

2016. december: AirPods (2016)
2019. március: AirPods (2019 eleje, más néven ‘AirPods 2’)
2019. október: AirPods Pro

Nehéz túl sok következtetést levonni a kiadási ütemtervből – egy nagy rést, majd a kiadások szélrohamát; a minta mérete túl kicsi ahhoz, hogy extrapolálja a tendenciát – de határozottan elvárjuk, hogy az Apple az AirPods és az AirPods Pro két külön vonalként maradjon.

Új AirPods dizájn

A kérdés itt az, hogy az Apple fejest ugrik-e, és jelentősen megváltoztatja-e az AirPods kialakítását. Az az érzésünk, hogy nem fog; már van egy továbbfejlesztett design az AirPods Pro, de az Apple nem akarja, hogy vegye el a kizárólagosság, ami ezeket a drágább eszközök megéri az extra pénzt, mint a standard eszköz.

New AirPods 2020 release date, price & specs: Design

Így nagyobb valószínűséggel látunk kisebb növekményes változásokat az alapmodellen. 2019-ben olyan pletykák keringtek, hogy az Apple egy fekete AirPods-készletet indít el, így lehetséges, hogy egy új színopciót láthatunk. Jó lenne, hogy egy második szín opció, az egyik dolog (úgy érezzük, Space Grey a legvalószínűbb, a Product Red egy erős második választás), bár ez ismét ez csak akkor történik meg, ha az Apple nem a standard és a Pro AirPods ugyanabban az időben, és ezért kínálnak ez mindkét. Furcsa és kissé bosszantó lenne a Pro tulajdonosok számára, ha kimaradnának valamiből, amit a mocsári szabvány modellel kínáltak.

Ami az AirPods Pro-t illeti, csak egy generációra frissített kialakításuk volt, ezért nem valószínű, hogy ez a közeljövőben jelentős változást fog látni. Mi nagy rajongói vagyunk ennek a kialakításnak, bár van néhány fenntartásunk a töltőtokkal kapcsolatban: nehezebb kihozni a Profikat, mint az előző modellek esetében, és a zsanér kevésbé robusztus. (A zsanér a hosszabb szél mentén helyezkedik el, mert a Pro modellek rövidebbek és szélesebbek, mint korábban). Talán az Apple a füldugaszok jelentős változtatásai helyett módosíthatja az ügyet.

Valójában, Ming-Chi Kuo gondol Alma van nemcsak haladó eltartás a Profi eset tervez, de elkezd -hoz felajánl amit eset tervez -val vanília AirPods túl. Nem látjuk ennek a logikáját – eltekintve attól, hogy a kevésbé megnyugtatóan robusztus hinger a hosszabb szélén van, a Pro eset úgy van igazítva, ahogy van, mert a Pro fülhallgatók rövidebbek és kövérebbek, mint a szabványos AirPods – de Kuo-nak többször is igaza volt.

forrás Techradar