appleteszt

Különleges Speck Gemshell tokok iPhone-ra

Ön is azok közé tartozik, akik nem használnak tokot okostelefonjuk védelmére? Ha igen, akkor utállak, és tudnod kell, hogy a város vadonjában látva, ahogy a védtelen készülékedet kezeled, szorongok tőled. Ha te is azok közé tartozol, akiknek van egy ilyen aranyos, de funkcionálisan használhatatlan telefontokjuk, akkor most te is meg fogsz kapni egy fülest. Szerezz egy olyan telefontokot, ami működik.

Ez megvédi az ezer dolláros befektetésedet a fekete pénteki tömegektől – és magadtól, amikor dühödben átdobod a szobán, miután kihagytál egy gyilkos Cyber Monday ajánlatot. Megvédi a készülékedet, amikor átvonszolod a segged az országon az ünnepekre. Ha pedig olyan szerencsés vagy, hogy idén karácsonyi ajándékként egy új okostelefont kapsz – például az iPhone 11-et vagy a Google Pixel 4-et -, azt is megvédi. Ami a tokokat illeti, a Speck Presidio termékcsaládja a legjobb. Itt van, hogy miért.

A Speck az iPhone 12 tokjainak számos modelljét átültette az iPhone 13-ra, köztük olyan népszerű átlátszó modelleket, mint a Presidio Perfect-Clear és Perfect-Clear with Grips, valamint a Presidio2 Pro (a fenti rózsaszín). A Speck beépített MagSafe-foglalattal ellátott markolatú tokja 10 dollárral kerül többe. (Azért vagyok elfogult a MagSafe tokok iránt, mert ezek lehetőséget adnak arra, hogy egy MagSafe tartozékot közvetlenül a tokhoz, ne pedig a telefonhoz csatlakoztassunk).

Egy jó darab idő után a Presidio tokja elkezd kopni. A sarkok megkopnak, a keret meglazul. Semmi extrém, de a kopás előfordul, ha valaminek az a feladata, hogy megvédjen egy olyan készüléket, amelyet táskákba dugsz, metró padlójára dobsz, zuhanyzóvízzel fröcskölsz, és újra és újra, újra és újra, naponta több mint 15 órán keresztül a zsebedbe teszel és veszel ki. Ezek az esetek élettartama tapasztalatom szerint körülbelül egy év, és ez körülbelül addig tart, amíg csak akarod őket. Az ízlésed változik. Egyszer a tengerészkék színt szeretted, most a sötétszürkét szereted. Nem nagy ügy: Szerezz egy újat egy új stílusban vagy színben, és továbbra is nyugodtan ejtheted a telefonodat.

Minden új modell jó esésvédelemmel rendelkezik (13-16 láb, modelltől függően), valamint a Speck Microban antimikrobiális védelmével. Bármelyik modellt is választod, a Speck gyakran ad kedvezményt az első vásárlóknak.

Ha egy olcsóbb Speck tokot keresel, észrevettem, hogy a Speck Gemshell áttetsző tokjait iPhone 13-hoz 20 dollár körül árulják az Amazonon. Nekem az ombre változat tetszik. Ezek azonban nincsenek felszerelve MagSafe-vel.