applehírekiphone tokok

Mikor mutatják be az iPhone 12-t és a tokokat?

Két lehetséges októberi dátumra szűkítettük az iPhone 12 bejelentési dátumát. Bár az Apple szeptemberi virtuális eseményt tartott, az iPhone-okra számítóak csalódtak – az esemény inkább az új Apple Watch 6-ra , az Apple Watch SE-re és az iPad-ekre összpontosított. Az iPhone 12 , 12 Pro, 12 Max és a lehetséges 12 Pro Max bejelentési dátuma továbbra is fennmarad a levegőben. Legjobb tippünk arra vonatkozóan, hogy az Apple mikor fogja bejelenteni a telefonokat, október 13-a vagy 14-e.

Új iPhone 12 tokok is lesznek a bemutatón

Mint minden évben, idén is a bemutató napján lekerülnek az Apple Store-ok polcairól az előző generációs ütésálló tokok és az újak veszik át a helyüket. Az új tokok mindig elég borsos árcédulával rendelkeznek, de szerencsére van lehetőség arra, hogy sokkal jobb áron sokkal jobb iPhone telefontokhoz jussunk. Megkérdeztük, a RealCase.hu webáruházat, hogy mikor lesznek elérhetők az új 2020-as tartozékok. Az új Apple tokoknál figyelembe veszik a készülék sajátosságait, a sarkak lekerekítését és ennek köszönhetően tökéletesen illeszkedő, minőségi iPhone 12 tokok rendelhetők pár napon belüli kiszállítással. A kínálatban megtalálhatók lesznek a jól bevált szilikontokok, az új környezettudatos lebomló eco tokok, és a gyonyörű, valódi fábol készített telefontokok is.

Érdemes követni az oldalukat facebookon is, mivel itt kaphatjátok meg a legfrissebb híreket és az új telefontok modellek elérhetőségét is itt jelentik be. Érdeklődésünkre elmondták, hogy a palettát hamarosan bővítik több Apple kiegészítővel is.

iPhone 12 specifikációk

 • Felépítés: Alumínium váz, oleofób elülső rész, IP68 víz- és porállósági tanúsítvánnyal.
 • Képernyő: 6,4 hüvelyk és pontosan 2688 × 1242 képpont, Super Retina OLED, 19,5: 9 képarány, támogatja (Dolby Vision, széles színskála, 3D Touch, True Tone, HDR10)
 • Operációs rendszer: iOS 14 által működtetett
 • Lapkakészlet: Az iPhone 12 egyik legfontosabb specifikációja, hogy az Apple A14 Bionic processzora pontosan gyártja (7 nm +), egy hexamagos processzor, és tartalmaz egy grafikus feldolgozó egységet (Apple GPU).
 • RAM és tárhely: Három változatban kapható, mindegyik 4 GB RAM-mal és 128/256/512 GB tárhellyel.
 • Akkumulátor: 3046 mAh, 18 W-os gyors töltési funkcióval, támogatja a vezeték nélküli töltést és a fordított töltést.
 • Egyéb: tartalmaz arcfelismerő érzékelőt, sztereó hangszórókat, e-fizetési szolgáltatásokat, víz- és porálló.

Az iPhone 12 funkciói

 • A megkülönböztető kialakítás nem sokban különbözik az Apple korábbi dizájnjaitól, de az extrudálásban van egy olyan fejlesztés, amelyet hosszú ideig nem fejlesztettek ki, most a kiemelkedés kisebb, mint az előző, de még mindig nagy a vezető telefonokhoz képest más vállalatoktól.
 • A gyorstöltő most a dobozban van, mivel külön kellett megvásárolnia a gyorstöltőt.
 • Az audio támogatja a Dolby Atmos technológiát, valamint a Dolby Digital Plus alkalmazást.
 • Az iPhone 12 egyik legfontosabb jellemzője, hogy víz- és porálló, IP68 minősítéssel rendelkezik, 4 méter mélységig a víz alatt 30 percig.
 • A kamerák tavalyi fejlesztésével jár, az Éjszakai módban is van egy frissítés, amely jellegzetes képeket készít gyenge fényviszonyok mellett.
 • A Super Retina XDR OLED 409 pixel / hüvelyk sűrűséggel kiváló fényerőt biztosít különböző fényviszonyok között, még napfény alatt is.

Hivatalosan még nincs megerősítve

Mielőtt elmagyaráznánk, miért, vegye figyelembe, hogy az Apple nem adott ki hivatalos információt, és nem válaszolt a megjegyzésre vonatkozó kérésre. Amit azonban tudunk, az az, hogy az iPhone határozottan “néhány hetet” késik a szokásos szeptemberi ütemtervtől. Még mielőtt a vállalat ezt még júliusban megerősítette , tudtuk, hogy a COVID-19 járvány Kínában beszállítókat kényszerített a bezárásra vagy a korlátozott kapacitással történő működésre. Ez nemcsak az Apple szeptemberi készletét , hanem az eladásokat is befolyásolja . Az Apple bezárta amerikai kiskereskedelmi üzleteit is , bár most néhányuk korlátozott módon nyitott újra .

Mivel az Apple iPhone eseményei általában szeptember közepén, a munka ünnepe után következnek be, a “néhány hét” késés októberi területre kényszerít bennünket. És mivel a mai nyomtató már be van tervezve, még valószínűtlenebb, hogy az Apple két eseményt tartson egy hónapon belül.

Miért csúszik a bemutató?

Hogy miért választottunk időpontot október elején-közepén, annak néhány oka van. A Nikkei Asian Review japán pénzügyi hírtelevízió arról számolt be, hogy az Apple szeptember közepén kezdi meg az 5G iPhone-ok gyártását, vagyis a termékek előbb-utóbb lejönnek a vezetékről. Az Apple azt is szeretné, ha elegendő eszköz mozogna időben az ünnepi szezonra és a fekete péntekre. Végül az Apple érdeke egy olyan dátum kiválasztása, ahol alacsony a valószínűsége annak, hogy még nagyobb hírek elnyelik. Bár 2020-ban egyetlen nap sem garantáltan lassú hírnap lesz, az amerikai elnökválasztást november 3-án tartják, és október második felében igazán felmelegszik.

Ez október első két hetét hagyja bennünk, és mivel az Apple szereti kedden vagy szerdán tartani rendezvényeit, ez október 6-án, 7-én, 13-án és 14-én ad számunkra. Ezen dátumokon kívül részlegesek vagyunk október 13-ig és 14-ig. magunkat, tehát ezzel megyünk.

Ez megint csak művelt találgatásunk. Az Apple eddig nem mondott semmit, és sok minden megváltozhat egy fillérrel (szia, találkoztál 2020-val?). Ha azt gondolja, hogy ezek a dátumok valószínűek, vagy ha az Apple teljesen más dátumot választ, ossza meg velünk az alábbi megjegyzésekben.